Lid worden
Je wilt lid worden van onze vereniging? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens wijzigen
Wijzigt je woonadres of e-mailadres? Geef dit via een mailtje door aan de ledenadministratie !
Moet de contributie van een ander rekeningnummer afgeschreven worden? Laat het via de mail aan onze penningmeester weten!

Uitschrijven
Wil je je uitschrijven bij VC Bravo? Stuur een mailtje naar ledenadministratie met in welk team je zit en eventueel de reden van opzeggen. Je ontvangt van de secretaris een bevestiging als het in orde is gebracht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Geslacht
Gewenste competitievorm
-
Bij deze geef ik aan dat ik kennis heb genomen van, en akkoord ga met, het Privacy beleid van VC Bravo, zoals dat op de website is gepubliceerd. Om het Privacy beleid te lezen, Klikt u hier
Checkboxes
Om uw inschrijving compleet te maken is het noodzakelijk deze doorlopende machtiging voor het innen van de verschuldigde contributiegelden in te vullen. Contributie betaling is uitsluitend mogelijk via kwartaal incasso vooruit. Deze machtiging vervalt automatisch bij uitschrijven uit de vereniging.

Door uw akkoord te geven voor deze doorlopende machtiging en op verzenden te klikken geeft u toestemming aan VC Bravo om kwartaale incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens verschuldigde kwartaal contributie en uw bank om elk kwartaal een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VC Bravo.

Ik ga akkoord met en onderteken hierbij deze doorlopende machtiging voor afschrijving van verschuldigde contributiegelden vanwege lidmaatschap van VC Bravo. Deze machtiging vervalt op moment van uitschrijving. Datum van verzending en ingevulde woonplaats gelden als datum/woonplaats van ondertekening van deze machtiging. Een kopie van deze machtiging ontvangt u per e-mail.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Incasso momenten: De contributie wordt in drie termijnen geïncasseerd (oktober, januari en april).
Incassant ID: NL30ZZZ402363600000